Pse LR ?

Motoja e LR eshte MORE QUALITY FOR YOU LIFE “Me shume cilesi ne jeten tone dhe cdo njeri te jetoje 100 vjet”!
Ne jemi ketu per ti dhene pergjigje dhe zgjidhje “PSE-se”qe njerezit kane ne mendjen e tyre,ne mbare boten! Kjo kompani ka 35 vjet ne treg dhe funksionon sot ne 28 shtete. Ne vitin 2009 ka marre nje cmim Nobel per produktet dhe ne vitin 2015 shpallet kompania e pare ne bote per MARKETING.Bashkepunimi me kete kompani ka disa avantazhe:

 1. Nuk ka asnje rrezik
 2. Menaxhimi i kohes
 3. Punohet nga shtepia
 4. Mundesi te barabarta
 5. Nuk ka kufij territorial Mundesi te pa kufizuara
 6. Ndertimi i biznesit nderkombetar
 7. Trajnime falas
 8. Pune e shkelqyer ne grup0
 9. Pothuajse te gjitha produktet kane baze bimen e Aloe Veras (Barbadensis Milner)
 10. Nuk kane kimikate
 11. Te gjitha produktet kane certifikime nga institucionet e pavarura,me strikte dhe serioze te njohura ne bote si SGS FRESENIUS, DERMATESTId he nje grups hkencetaresh me banim ne Gjermani etj. Cdo product ka siper logon “Made in Germany”.
 12. Produktet e kesaj kompanie pervec se rrisin imunitetin e trupit te njeriut,ndikojne edhe ne performancen e lekures sone
 13. Nuk ka te beje me marredhenie lekesh mes partneresh,ato paguhen kur te vjen pakoja ne poste
 14. Produkti vjen brenda ne me pak se 48 oresh
 15. Ke te drejte te kontrollosh sistemin,nepermjet kodit tend, ne cdo kohe
 16. Nuk ke pronar ne koke
 17. Punon ku do ti,si do ti dhe kur do ti
 18. Rrogen e vendos vete sa e do,kjo varet nga sa pune mund te beje ne mua cdo njeri nga ne
 19. Ne cdo vend ku eshte LR, sistemi funksionon njesoj,produktet kane te njejtat pike dhe te njejtin cmim ne varesi te monedhes se vendit ku behet fjale