Nëse dhe ti dëshiron të arrish sukses dhe të jesh pjesë e LR je në vendin e duhur

Image-1-removebg-preview
Pershendetje miq! Une quhem Shkelqim Rrusho. Jam 50 vjec dhe i martuar. Jetoj ne Pogradec dhe me profesion jam Arsimtar. Ne LR kam filluar ne Maj te 2019-tes duke bere nje regjistrim ku kam blere disa produkte shendeti. Pas perdorimit te tyre dhe rezultateve fantastike qe pashe nga perdorimi, na u shpjegua nga sponsori qe kjo kompani ka dy shtylla mbi te cilat mbeshtetet dhe funksionon 1. Ne investime ne burime njerezore 2. Shitje te drejtperdrejte Nga ai moment na u shpjegua se rezultatet qe pame vete, a mund t’ua tregonim dhe te tjereve? Keshtu ne e filluam kete biznes duke u treguar te  gjithe miqve,te njohurve dhe gjithkujt qe na rrethonte ne jeten tone gjithcka pame dhe si funksionon biznesi ne kompanine LR. Une kete biznes e drejtoj bashke me bashkeshorten time. Ne LR kam rreth 21 muaj dhe rrjeti yne sot numeron mbi 200 partnere. Pas tremuaj pune ne LR ne kemi fituar nje makine WOLKSWAGEN POLO me km 0 e vitit  2019 si dhe nje bonus(rroge ne banke) 250 euro. Kemi perfituar shume dhurata gjate punes sone si dhe jemi rritur ne nivel biznesi.

Bashkohu dhe ti në familjen tonë LR

Plotëso formularin dhe nis rrugetimin e suksesit në biznesin tënd!

"Ti japim gjithkujt një mundësi për një jetë më të mirë"

Cilat janë hapat e krijimit të biznesit dhe suksesit në LR?

Menyra e prezantimit eshte ajo tradicionale( ftese per kafe,diskutim per gjithcka rreth biznesit dhe funksionimin e kompanise,balle per balle) dhe nepermjet rrjeteve sociale si Facebook, Instagram apo dhe  WhatsApp, Viber etj. Kandidati ploteson nje kontrate bashkepunimi ne vlerat e starter seteve 8500 &16000 lek qe ka hedhur ne treg kompania(kjo vlen vetem per ne Shqiperi),ne 28 vendet e tjera ku funksionon LR ka starter sete te tjera,ne varesi te politikave te kompanise ne ato shtete. Pasi kandidati bie dakort, ploteson kontraten e bashkepunimit me sponsorin ne vleren qe ai deshiron duke zgjedhur produktet qe do te perdore. Nga momenti i plotesimit te kontrates ,partneri i ri ka te gjitha te drejtat  sikurse edhe sponsori i tij ne kompani.

Nje kandidat per bashkepunetor ne LR, regjistrohet pasi i eshte prezantuar produkti, kompania dhe sistemi i marketingut nga sponsori.

Kompania jone zhvillon 2 trajnime ne jave.Nje eshte webinar/seminar i hapur(open) dhe tjetri per rritje ne biznes. Trajnimet zgjasin rreth 90’ dhe zhvillohen duke qendruar ne ambjentet e shtepise

Pse duhet të zgjedhim LR ?

Telefono Tani! 069 452 6576